'

'Greu de tradus in cuvintele mele. De fapt indescriptibil.
Cea mai puternica senzatie a fost aceea de  corporalitate. Nu-mi simteam corpul deloc, eram si inauntru si in afara, stiam ca sant eu dar nu ma recunosteam. Eram altceva, cumva disipat. Probabil teama m-a impiedicat sa nu dispar complet, ce stiu eu, definitiv. Fara duratele si starile premergatoare intram direct in meditatie profunda, specifice fiecarei chakre pe rand dar mai ales chakrei gatului, poate pentru ca este dominanta in structura mea initiala. Astea sant cele mai importante aspecte care fac o diferenta mare fata de tot ce am simtit pana acum in viata.' (I. C. - Brasov)

 

'interesanta experienta pentru mine!
a fost o experienta in primul rand sa zic 'galagioasa' :)
totul a inceput cu puternice si diferite frecvente receptionate si parca va simteam palmele asezate cam in pozitia C1 - pe ochi dar si pe frunte care se incrucisau in ajna un de simteau furnicaturi .
in tot corpul senzatii de curgere
in scurt timp s-a relaxat pur si simplu tot corpul si a aparut starea de bine , de relaxare.
s-a intensificat aceasta curgere in mana dreapta care si era miscate de spasme ale muschilor antebratului; palmele si talpile s-au incalzit
totul a durat 10-12 cel mult 15 minute.
ieri am lucrat pe la instalatia de incalzire a apartamentului, adica am facut ceva munca fizica, asa ca am facut febra musculara , care dupa aceasta transmisie a disparut.
deci in forma maxima am inceput o noua zi de munca!
m-am simtit ca dupa un autotratament complet.' (F. N. - Pitesti)

 

 

'Vreau sa va spun ca am simtit puternic fiecare pasa, chiar daca mi-ati spus sa nu am asteptari foarte mari. Poate tocmai de aceea am fost surprinsa de intensitatea senzatiilor. Ca sa nu mai spun ca, la terapie, chiar si cele mai sceptice persoane au simtit ceea ce pana acum nu simtisera. Este intradevar o energie foarte puternica.' (S. D. - Constanta)


 

 

 

 

 

 

 

      Home | Johrei | Cursuri | Marturii | Contact                                                                                                                    9x Design